SOCIAL MEDIA

11 December, 2010

BlingkortDen här glammiga tomteflickan behövde en glammig bakgrund. Jag stansade ut rutor med min MS 1 inch scallop squares och gjorde ett lapptäcke som bakgrund.Vist har hon söööta skor! Och de matchar bandet perfekt ;) Jag satte några svarta halvpärlor på bandet för jag tänkte att det passade när hon har så snygg svart hatt.Jag har inga svarta eller grå ProMarkers så hatten målade jag med svart penna, sen använde jag vit gelly roller för att man skulle se formen. Sist lade jag på lite stickles (black diamond) för att den skulle gnistra lite. Lite glossy på bär, knappar, skor och klockorna för att de skulle blänka fint.Hon är ju bara för söt!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...