SOCIAL MEDIA

18 November, 2010

F örsta julpyssletI helg när jag var förkyld orkade jag inte göra så mycket. Jag satte mig i pysselrummet och lyssnade på ljudbok och pysslade ihop lite granar. Barnen fick varsin också, en blå med hjärta i toppen åt storebror och en rosaprickig med stjärna i toppen till lillasyster. Men dessa har inte överlevt till fotografering, eller jag hittar dem i vart fall inte.Jag har pyntat dem med olika kristaller och halvpärlor istället för pumlor.Stjärnan är stämplad med guldfärg och embossad i skimrande genomskinligt EP.Kanterna är inkade med Old Olive från Stampin' Up och sen har jag lagt på lite stickles (diamond) på kanterna. Granarna har Lillnettan på SS tipsat om, jag såg hennes fina julkort med en likadan gran på och hon skickade en länk till en tutorial. Länken har jag på andra datorn (som inte går att blogga från) men om jag hittar igen den ska jag lägga in den här.
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...