SOCIAL MEDIA

15 November, 2010

Blogcandy hos Scraplagret!

Här kommer en till ;) Man kan vinna glimmermist från Tattered Angels bland annat. Jag vill självklart vinna! Om du också vill så kan du tävla här! Men det är ju nästan inte nån idé för denna gång tänker jag vinna minsann ;-)


Snart kommer det att trilla in lite smått och gott i bloggen. Har lite ofotat hemma, det är ju så rackarns mörkt hemma. Så om nån vill köpa ett fototält med ett par bra lampor åt mig så är det bara att skicka, haha! Ska fråga jultomten om han vill ge mig. Han är rätt snäll ;) För det har jag varit. Heeeeela långa året! Just nu håller jag på att klura på en present, jag är med i en hemlig tomte-swap på SS och det är sååå roligt att klura ut den "perfekta" presenten utan att man känner personen alls. Hoppas jag lyckas! Har även varit på jobbintervju idag, håll tummarna för mig. Jag får ju köpa Copics om jag får jobb :D

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...