SOCIAL MEDIA

19 November, 2010

Ännu ett bokmärkeDetta har jag inte någon aning om vilken genre det skulle passa till. Kanske bilden är på en sån snokande journalist? Eller ur nån chick lit bok kanske? Vem vet? Ska jag vara ärlig så vann jag den här söta stämpeln och har inte haft tillfälle att använda den tidigare. Så jag stämplade upp den och målade bara för att det var skoj. Sen ville jag använda den till nåt så då fick det bli detta. Stämpeln kommer från PMS.Några band, en knapp och lite bling och pärlor fick pryda det. Annars tycker jag att guldpappret var rätt fint och så gillar jag formen på dien. Label 4 använde jag.Bilden är fäst med pop up-kuddar för lite dimension. Lite opraktiskt med dimension på bokmärken kanske, men det blir ju så platt och tråkigt annars.

Nu har jag i vart fall helt slut på inspiration på bokmärkesfronten. Jag hade tänkt göra ett par tre till faktiskt så om nån har en idé på tema på ett bokmärke så säg gärna till. Jag ska ju faktiskt ha dessa till nåt speciellt...
Posted by Picasa

1 comment :

Mahlin78 said...

Verkligen snygg form! Häftigt stämpelmotiv oxå :-)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...