SOCIAL MEDIA

10 October, 2010

Jag vann st ämplar!!!

Som ni kanske sett så är jag lite tokig i PMS-stämplar. Hänger med på deras Makeup 4 the weekend-utmaningar nästan varje vecka och följer deras blogg. Nu har de släppt oktobers nya stämplar och då lottade de ut ett av varje set till de som kommenterade i deras blogg. Vilket jag gjorde såklart. Och vann! Jag blev helt galet glad och lycklig såklart. Jag vinner ju aldrig nåt. Dessutom vann jag oktobesläppets finaste stämplar också. Moody for computers och söta monstren Leif och Flubu med matchande fraser.

Kolla vad sööööta de är! (lånade bilder från PMS-sida)

 

 
Kolla in på PMS sida och se alla fina, roliga och söta stämplar de har. Monster, feer, roliga texter och annat roligt. I'm sorry you feel icky är ju mycket roligare än krya på dig tycker jag :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...