SOCIAL MEDIA

18 September, 2010

Love you a latteFör veckans Makeup 4 the Weekend #42 har jag gjort ett litet krya på dig kort. Jag har ingen aning om var den lite dova färgskalan kom från men det blev såhär av sig självt... Jag som inte ens gillar mörkblå...Alla stämplar är från PMS och jag var ju bara tvungen att ha kaffestämplarna. Både fyndiga texter och kaffe på en gång. Perfekt! Personen som kommer att få detta kort i sin brevlåda är en kaffemoster som jag så det passar nog bra. Mer tänker jag inte säga, egentligen skulle jag inte ens visat upp kortet men om jag håller på dem glömmer jag bara att blogga dem sen. Målat med Pro Markers som vanligt, det ser lite annorlunda ut eftersom bakgrunden var beige-brun. Men det blev inte så fint så jag målade den grön, det blev lite flammigt men jag tyckte det såg rätt fint ut så jag lät bli att måla flera varv. Självklart lite stickles på ångan/kaffestänken. Tänk att jag bara har en enda liten flaska stickles och kan använda den på allt! Fast nu vill jag faktiskt ha svart stickles också, tänk vad snyggt det hade varit på häxkortet jag gjorde häromdagen :)Jag bara älskar dessa små flaggor som dykt upp överallt på sistone och har tänkt använda såna länge nu. Jag hade självhäftande chipboard med julmotiv på och av mellanrummen skar jag ut små trianglar och fästa överblivna pyttebitar av papper på.Den söta blomman från friendly flowers fick vara med på detta kort också. Med några små brads som extra blommor. På skissen var det några små smycken i hörnet. Jag hade inget som passade riktigt men sydde fast pyttepärlor till sist för det såg lite tomt ut. Som tur är så tror jag att det dyker upp lite roliga brads i brevlådan snart när mitt paket från Panduro kommer. Istället för att sy runt kanterna så har jag ritat stygn på det här kortet. Sen har jag färgat alla kanter med silverfärgad stämpeldyna. Bakgrunden har jag stämplat små blommor på med versamark. Minns inte vart stämpeln kommer från, kanske Fancy Pants?

Har ett till kort på g, ska göra lite maskning på det hade jag tänkt. Får se om det blir som jag tänkt. Ha en bra helg nu alla som tittat förbi. Har faktiskt några besökare varje dag, det är kul!

Här är skissen jag följde förresten:


Posted by Picasa

5 comments :

Ginny said...

Oh wow!!! I really love your card. Thank you so much for playing along with the Makeup 4 the Weekend Challenge. I have really been loving banner flags lately, so I love that you used this as a strip on your card. And I really like how many different Paper Makeup Stamps you used on one card. Really fantastic!

|Linda| said...

Ja det är verkligen ett supersött kort!

Fia said...

Jättesnyggt kort!Din vän är lyckligt lottad som kommer få denna!Kram, Fia

Christi said...

This is awesome!!!!

Stephanie Zito said...

Beautiful card! Love the banner! Thanks for playing us with week at PMS Makeup 4 the Weekend!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...