SOCIAL MEDIA

23 September, 2010

Höst = mössdagsNu när det börjar bli lite kallare i luften så får ungarna gå över från sina älskade kepor till mössor. I våras var jag och skulle köpa tyg till mössor med barnen i släptåg för att de skulle få välja. De löpte amok och jag fick skamset fly tygaffären med en unge under varje arm. Det är kul när båda barnen hamnar i trotsperiod samtidigt, haha. Nu hittade jag svart stretchtyg som jag tänkt använda för att sy ett täcke åt nakenhunden. Det fick bli mössor istället. Sen slaktade jag gamla urvuxna kläder till varsinn applikation. Lillasyster ville ha stjärna och storebror valde ett hjärta. Lite pajsiga blev mössorna men ungarna gillade dem så då får de ha dem. Så länge de är varma om öronen är jag nöjd.Det är inte lätt att fota när ingen vill vara still. Lillasysters stjärna. Jag tyckte det blev lite snyggt med gul tråd runt...Storebrors hjärta klippte jag ur hans första body i stl 50/56. Han försvann i den minns jag. Storebror är över 3 månader för tidigt född så han var rätt pyttig. Det skar lite i hjärtat att klippa i den bodyn men då får jag ju återanvända den tänkte jag...
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...