SOCIAL MEDIA

01 August, 2010

En till f ödelsedag.


En sån tur jag har när även kära far fyller år så att jag kan testa en ny variant av kort. Även denna hittade jag på splitcoaststampers youtube-kanal. Älskar dessa videotutorials, jag vill testa alla kort. Denna gång fick det bli ett sliderkort som man drar upp en del upptill så kommer det ut en del nedtill också. Rätt kul men lite pilligt. Det funkar inte 100%, eller jag felbedömde hur långt det gick att dra det så den fina cardstock jag hade innerst i de delar som åker ut syntes nästan inte. Har åter använt Stampin' Up produkter, fast de runda stämplarna är från Kelly Panacci, minns dock inte vad de heter som vanligt. A day to remember kanske? Sen hittade jag gamla gnuggisar från Scrap Works, Family phrase folders som passade perfekt då jag som sagt inte har så vacker handstil. Jag saknar verkligen stämplar med ord och fraser. När jag handlade stämplar från början hade jag tänkt använda dem mestadels till scrapping men det stora formatet känns lite ångestfyllt. Jag har svårt att fylla stora ytor utan att det blir plottrigt. Kort är enklare och just nu mycket roligare. Men kräver alltså rätt ofta en hyfsad handstil eller bra fraser och liknande så man bara kan skriva under med sina egna kråkfötter... Här kommer i vart fall bilder från fördelsedagskortet till pappa/morfar:


Och här är video-tutorialen:
No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...