SOCIAL MEDIA

25 August, 2010

En ny kompis

Nu är lillasysters kisse klar. Hon blev mycket nöjd och döpte den till Mjau (Eller Näau som hon säger). Jag satt igår och klippte ut stämplar ur EZ Mount och detta ledde på något mystiskt sätt till att min högra tummes fingeravtrycksarea (kul ord) domnade bort och den har inte slutat bråka än heller så dagens virkande och monterande av katt var aningens knepigt. Men vill man så går det och Mjao är fördig och alla är nöjda.

Mjau och hans nya kompis Mjau, även kallad kissemiss.


Jag håller just nu på att organisera stämplar på ett mindre vansinnigt sätt så att man kanske kan tänkas hitta nåt nån gång. Jag kallar systemet organiserat vansinne. Det involverar OH-plast och en pärm. Men så är jag lat så de stämplar som har vettiga förpackningar får bli organiserade ett annat århundrade.

2 comments :

Nadina said...

Gillar dina katter mycket, är det egen formgivning? Om inte, går det att få tag på mönstret?

Maya Isaksson said...

Hej! Kul att du gillade katterna, jag har köpt mönstret på etsy. https://www.etsy.com/listing/209288200/alley-cats-amigurumi-pattern-pdf-crochet
Det är på engelska men jag skrev en lathund med vad alla maskorna heter på engelska så gick det rätt bra att hänga med även om jag aldrig läst mönster på engelska innan. Lycka till!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...