SOCIAL MEDIA

12 August, 2010

Du är min ängel!

Veckans skiss på Mojo Monday var superfin. Självklart hoppade jag på den utmaningen också! Först blev jag smått galen på att jag inte har några vettiga stämpelmotiv eller fraser att använda mig av. Sen dök min beställning av underbara Pro Markers i fina färger upp och då var jag ju bara tvungen att välja en av de få stämplar som jag kunde färglägga. Tilde-ängeln är egentligen ett julmotiv då det står Noel på hennes skylt. Men jag duttade bort färgen från den delen av stämpeln och så skrev jag "thank you" för hand istället (ja, jag MÅSTE jobba på min handstil). Sen tog jag ett skisspapper ur ett block och testade köra genom gamla laserskrivaren och det funkade! Nu behöver jag aldrig lida brist på fraser igen iaf :)

Här är iaf Mojo Monday's skiss #151

Och så här blev kortet
Tycker att det blev rätt bra färglagt med Pro markersarna, även om pappert inte var så bra. Det blöder rätt mycket när man gör mycket toningar men det syns inte så mycket. Jag måste säga att så fort jag kom på hur man använder dem (kolla youtube för exempel) så var jag jättefast! Love them!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...