SOCIAL MEDIA

06 August, 2010

Det tar sig så sakteliga...

Kattens huvud och ena öra är färdigt. Ungarna har stått och hejjat på och rotat i virkkorgen ("Vad är deeet? Vad är deeeet? Vad äre deeet häääär? Vad gör man med den hääääär?") under tiden så det är ett under att jag har kommit nånstans alls. Varje gång man lägger bort virkningen så frågar de om katten är klar. Jag kanske skulle ägna ett par timmar på kvällen med att få den klar för husfridens skull ;-) Men det skulle såklart inkräkta på andra saker som tvätt och disk (ok, helt ärligt, Dragon Age: Origins). Får i vart fall göra ett ryck snart. Men den ser redan bättre ut än katt nr 1, den blev så gles på nedersidan av huvudet, måste ha fått till minskningarna bättre på den här kissen. Har alltid haft problem med att det blir glest och ojämt virkar där man minskar men övning verkar ge färdighet.


Men nu är jag sugen på att göra ett kort igen. Får se vad helgen kan leda till. En tripp till Blomsterlandet för att byta en ros som aldrig tog sig blir det i vart fall. Deras växtgaranti är helt perfekt!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...