SOCIAL MEDIA

01 August, 2010

Badbrudar


Jag köpte en himlarns fin Tilde-stämpel på rea på Panduro, jag kom på att man kan ju använda ett foto som bakgrund och här här nu Tilda på en strand i Brasilien. Rosetten är ju hemsk men jag kan bättre nu ;-) Detta kort fick min mamma när hon fyllde år och eftersom det var så kul att göra så gjorde jag ett till moster också. Tyvärr ser Tilde ut som om hon flyger på denna bakgrund men jag gillar de pangiga färgerna. Sen hade jag en Sticklesperiod och allt glittrade å det galnaste ett tag. Har fortfarande svårt att hålla tassarna borta från Stickles men jag försöker rationera mängderna.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...