SOCIAL MEDIA

01 August, 2010

Älskade djungel.


Jag har en trädgård som jag bråkar med ibland. I denna trädård finns ett par rabatter som jag anlagt. Jag älskar dessa rabatter som kanske inte är så välskötta men det är mycket kärlek i dem i vart fall. Detta år hade jag planterat galet mycket sommarblommor som sakta men säkert tog över hela rabatterna. Mina perenner är betydligt mer stillsamma i sin utveckling så jag väntade mig inte denna explosion av grönska. Det konstiga var att inget blommade på hela sommaren, men på hösten fick blommorna nåt ryck och började slå ut en eller två månader efter det var tänkt. Spännande med växter. Kul LO att göra!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...