SOCIAL MEDIA

14 August, 2010

1000 papper!

Jag hittade en blogg idag när jag surfade runt. En tjej som heter Amy lottar ut 1000 fina papper och massor av stämplar på sin blogg  A thousand sheets of paper. Kolla här hur tusen papper ser ut :) Tänk om man hade det i sina gömmor!


Kolla in där så kan ni också vara med i utlottningen. Eller ännu bättre, håll tummarna för att jag vinner lite blog candy!

Har ett par projekt som jag kommer att posta snart. Har lekt lite med mina nya pennor, ack så jag älskar dem! Har även fått ett litet paket med grejor från Scraproom som jag pysslat lite med. Ska försöka göra en bild-tutorial, får se om det går :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...